wij zijn
doendenkers

Wij zijn ‘mensen mensen’. En we zijn gedreven om jouw merk en positie in de markt te versterken. Dat is onze missie. Dit doen we samen, naast elkaar en met elkaar. Niet voor niets zeggen we, samen werken aan sterke merken..

Ons team

Een veelzijdig team, doorspekt van ervaringen frisse ideeën. Dit zijn de mensen waar wij, binnen CXN, elke dag voor onze klanten klaarstaan! 

Peter Meeuwissen

Accountmanager

Bij CXN adviseer ik veel klanten en ben ik hun eerste contactpersoon bij CXN en het filter naar onze creatieve afdeling. Dat doe ik al heel lang en met veel plezier. Ik ben graag bezig met het creëren van nieuwe dingen.

Marcel Melis

Designer

Koken met reclame… neem de juiste of dezelfde ingrediënten en probeer er elke keer iets onderscheidends van te maken. Met deze overwegingen heb je de uitdaging en de passie die mij al jaren bezighoudt.

Dave Vink

Creative designer

Wat ik doe? Impact maken met waardevolle content creatie en design. Ik geef dan ook graag gas op ‘t bedenken en uitwerken van nieuwe concepten. Een tikkeltje eigenwijs om de klanten (en team) te blijven verrassen met nieuwe creatieve invalshoeken. Een mooi aansluitend tegeltje van een voormalig natuurkundige; “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”. Zo ook met het experimenteren van nieuwe media toepassingen op het gebied van digital design, film en animatie. Uitdaging nodig voor een volgend project? Ik ben één en al oor. 

Egge Lenstra

Algemeen directeur

Als eindbaas ben ik eigenlijk de minst belangrijke man in het bedrijf. En daar ben ik maar wat trots op! Het zegt iets over ons team en de manier waarop we met elkaar werken. Soms doe ik een stapje naar voren, maar ik lever net zo graag onzichtbaar in de achtergrond een bijdrage aan de mooie resultaten die we neerzetten.

Thumbnail foto - René van Doorn - CXN

René van Doorn

Creatief directeur

Samen met de klant, vanuit meerdere invalshoeken, kijken naar doelgroepen en doelstellingen. Proberen de juiste vertaling van de propositie te vangen in een creatief idee, dat is het leukste wat er is! Mijn passie en enthousiasme kunnen aanstekelijk werken, daar zit dan ook mijn kracht. Nieuwsgierig? Probeer het zelf eens!

Tessa Schuiteman

Digital designer

Ik chop alle pixels rauw en fijn op mijn scherm. Geen beeldtaal voor mij is vreemd, zeker als ik het heb over ontwerpen, illustratie en fotografie. Naast mijn job als digital designer versterk ik mijn krachten met een gezonde hap en pak ik regelmatig de gewichten op de sportschool. De ontwikkelingen staan niet stil, zo ben ik ook nog bezig met een deeltijd studie Communication and Multimedia Design.

Wij zijn de makers van content met impact

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen CXN. Schrijf je hieronder in!