Werk

SEAT

wie

SEAT wil graag opvallen, en dat doen ze met hun onverwachte campagnes en deals. Om deze communicatie fysiek zichtbaar te maken in de SEAT-showrooms, wordt CXN al ruim 30 jaar ingezet. We kunnen dan ook snel schakelen en zetten onze kijk op details in de hoogste versnelling. En leveren binnen de gevraagde tijd een mooi afgewerkt resultaat.

Narrowcasting

wat

Voor landelijke campagnes maken wij een doorvertaling naar showroom communicatie. Het gaat hier om productintroducties, actiecampagnes en serviceproposities, waar we verrassende POS-materialen voor ontwikkelen. Denk aan originele topcards, taylor-made displays, ludieke actiepilaren en communicatie op en in de auto’s. Niet alleen fysiek maar ook digitaal maken wij de campagnes actueel in de SEAT-showroom met geanimeerde narrowcasting voor introducties, acties en winter- en zomerdeals.

pos materiaal

pos materiaal

pos materiaal

Actiezuil

Actiezuil

Actiezuil

40 jaar SEAT

40 jaar SEAT

40 jaar SEAT

Resultaat

Voor de blikvangers van een buitengewoon automerk zorgt CXN voor de zichtbare herkenbaarheid. Ons oog voor detail en jarenlange ervaring komt hierbij van pas om te zorgen dat de consument de landelijke campagnes herkent en tot actie overgaat in de showrooms. Wij maken graag werk van jouw merk!

Service

content
Creatie
voor b2b