Foto voor het onderwerp Videomarketing

Videomarketing

Video marketing omvat veel meer dan alleen een eenvoudige bedrijfsfilm of promotiefilm. En waar vroeger een bedrijven zelf met een camera aan de slag gingen, wordt dit gelukkig steeds professioneler aangepakt. Klanten zien de meerwaarde van goede video marketing en dat is maar goed ook, want met de juiste bedrijfsfilm betrek je je klant veel meer bij je bedrijf.

Wat is videomarketing?

Video marketing biedt je de kans jouw bedrijf te presenteren op een manier die past bij jouw organisatie. Het helpt je klant een goed beeld te vormen op een manier die vaak een stuk persoonlijker is dan alleen via de website. Naast bedrijfsvideo's wordt video marketing steeds vaker ingezet als marketingtool. Denk aan productreviews, toevoeging op een usercase of als aanvulling op een nieuwsbrief.

Waarom videomarketing?
De kracht van video zit in de persoonlijke en menselijke factor. Een goede film is inspirerend, verhelderend en persoonlijk. Video marketing brengt je klant dichter bij je bedrijf en vergroot de betrokkenheid. Alleen al daarom is video marketing wat ons betreft onmisbaar in een sterk marketingplan.

Lees hieronder wat wij nog meer doen!

Digital Design Thumbnail CXN

Digital Design

Foto voor het onderwerp Animation

Animation

Foto voor het onderwerp Brandbook

Brandbooks

Foto van medewerker René van Doorn bij CXN

Jouw partner
voor digital designc

Ik ben bij CXN het aanspreekpunt op het gebied van strategie en concept .Nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen? 

Wij zijn de makers van content met impact

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen CXN. Schrijf je hieronder in!