Koningsbergerweg CXN1
Ons nieuwe creatieve thuis

In december gaan we verhuizen naar ons nieuwe plekje in Amersfoort Vathorst. Daar, verscholen achter het kruispunt van de A1 en A28, wordt de laatste hand gelegd aan onze nieuwbouw.

Centraler kan bijna niet
Onze nieuwe locatie ligt lekker centraal tegen knooppunt Hoevelaken. Op steenworp afstand van Ikea op het nieuwe berdrijventerrein De Eilanden konden we één van de laatste kavels bemachtigen.

Snel te bereiken, voldoende parkeergelegenheid en alles weer fris en van deze tijd. Na bijna een jaar bouwen een mooi vooruitzicht!

Online en offline onder één dak
CXN maakt voornamelijk digitale content. In ons nieuwe pand is de mooiste verdieping natuurlijk voor CXN.  Op de Begane Grond is onze ‘buurman’ Bizzprint gevestigd.  Steeds minder bureaus weten  hoe ‘print’ in elkaar steekt.

Dan is het best handig een buurman te hebben die alles weet van digitale print en sign. Dat schakelt lekker snel als onze klanten vragen naar drukwerk of signing voor een event, beurs of DM actie en zitten we er letterlijk ‘bovenop’.

Zo versterken online en offline elkaar.

Fijne werkomgeving

Het fijne van zelf bouwen is dat je de dingen kan indelen naar wens. Op ons nieuwe plekje hebben we gekozen voor grote transparante ruimtes. Wanden zijn van glas en dat geeft een extra ruimtelijk gevoel. Grote ramen op de studio die gesitueerd zijn op het noorden geven fijn licht. De betonvloer met eilanden van tapijt waarop de fijne zit-sta werkplekken worden gesitueerd heeft volop ruimte voor extra collega’s in de toekomst. In onze meeting-room waar we klanten kunnen ontvangen en onze brainstorms houden een grote glazen hoek met uitzicht. Een extra groot presentatiescherm maakt het een fijne plek om met klanten te werken.

Aansluiten?

Wist je dat we collega’s zoeken? Kom je ons team versterken op deze nieuwe plek? Maken wij vast een plekje voor je!

Thumbnail foto - Peter Meeuwissen - CXN

MEER WETEN?

Meer weten over wat we doen en hoe we samenwerken met onze klanten? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn de makers van content met impact

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen CXN. Schrijf je hieronder in!