kijk, lees en bewonder

Er gebeurt veel in 'communicatieland' en daar blijven we graag van op de hoogte.
Om onze klanten ook op de hoogte te houden, schrijven wij regelmatig artikelen over veel verschillende onderwerpen. Ook op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wij zijn erop gebrand!

Vroeger werd branding gebruikt om aan te geven welke koe van welke boer was door deze te brandmerken. Vandaag de dag geeft branding nog steeds aan dat iets eigendom is of dat iets gemaakt is door een bepaald merk. Branding is echter veel meer dan een logo.

Creëer rake content in 4 stappen

Het ontwikkelen van rake content is geen rocket science. We geven je graag tips hoe jij jouw content effectiever kunt inzetten. Heb je inzichtelijk wie jouw doelgroep is? En weet je wat hun pijnpunten zijn? Het benoemen van deze pijnpunten en het bieden van een oplossing is het uitgangspunt in communicatie.

Foto voor blog - Op een voetstuk

We zetten onze klanten graag op een voetstuk

We hebben in januari iets leuks toegestuurd naar onze klanten als opsteker voor alle thuiswerkers onder ons. Daar zat een filmpje bij dat we je niet willen onthouden. Mocht jij nog zo'n leuke laptopstandaard willen ontvangen, laat dan even je mailadres achter op onze website.

Foto voor blog - Wat is dat voor geluid?

Wat is dat voor geluid?

Naast ons leven bij CXN zijn we in ons privéleven ook bezig met hobbies en passies die we graag met jullie delen. In 'De Tip van...' passeren er adviezen, tips, aanwijzingen, tricks en leuke ervaringen. Dit keer de tip van Peter.

12
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen CXN. Schrijf je hieronder in!