kijk, lees en bewonder

Er gebeurt veel in 'communicatieland' en daar blijven we graag van op de hoogte.
Om onze klanten ook op de hoogte te houden, schrijven wij regelmatig artikelen over veel verschillende onderwerpen. Ook op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Van briefing naar
content creatie

Een goede briefing is belangrijk voor elk project, groot of klein. Hiermee geef je de kaders aan en geef je ons, als bureau, de juiste input om je met een impactvolle idee/of concept te kunnen verrassen.

Hieronder vind je een aantal onderdelen waaraan een goede briefing aan zou moeten voldoen. Loop onderstaande onderdelen van de briefing af en geef aan wanneer informatie wel of niet beschikbaar is. De praktijk is echter anders dan de ideale situatie. Pas de briefing aan zoals jij dat wilt.

Wat is de Point of Sale?

Point of Sale is het verkooppunt waar producten of diensten gekocht worden. Materialen op deze locaties noemen we POS-materialen. Wat is nou eigenlijk het belang van POS-materialen?

Wij zijn erop gebrand!

Vroeger werd branding gebruikt om aan te geven welke koe van welke boer was door deze te brandmerken. Vandaag de dag geeft branding nog steeds aan dat iets eigendom is of dat iets gemaakt is door een bepaald merk. Branding is echter veel meer dan een logo.

Creëer rake content in 4 stappen

Het ontwikkelen van rake content is geen rocket science. We geven je graag tips hoe jij jouw content effectiever kunt inzetten. Heb je inzichtelijk wie jouw doelgroep is? En weet je wat hun pijnpunten zijn? Het benoemen van deze pijnpunten en het bieden van een oplossing is het uitgangspunt in communicatie.

Foto voor blog - Wat is dat voor geluid?

Wat is dat voor geluid?

Naast ons leven bij CXN zijn we in ons privéleven ook bezig met hobbies en passies die we graag met jullie delen. In 'De Tip van...' passeren er adviezen, tips, aanwijzingen, tricks en leuke ervaringen. Dit keer de tip van Peter.

12

Wij zijn de makers van content met impact

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen CXN. Schrijf je hieronder in!