Bredenoord 

Korte wervingsvideo's

Om de werving van personeel iets meer kracht bij te zetten hebben we voor Bredenoord een video format ontwikkeld. In deze korte video's schetsen we in het kort de vacature. Ook zetten we gelijk de nuchtere aanpak en informele sfeer neer die binnen Bredenoord heerst.

wrapping
aggregaten

Producten van Bredenoord staan vaak langs wegen en locaties waar ze zichtbaar zijn voor publiek. Dan zorgen wij natuurlijk dat ze er aantrekkelijk en opvallend uitzien.

Foto 3 van een Mockup A5 voor Bredenoord

brandbook

Een Brandbook maak je nooit alleen voor jezelf, maar ook voor collega's en leveranciers die werken met jouw huisstijl. Om zo consistent mogelijk je merkwaarden te communiceren.

Foto van het sleutelhanger project voor Bredenoord

BAS - Animatie & Give Away

Voor het veiligheidsprogramma van Bredenoord ontwikkelde wij een karakter dat we doorvertaalden naar diverse middelen om veiligheid op de werkvloer bij Bredenoord breed op de kaart te zetten.

Schermafbeelding partnervideo bredenoord

partnervideo

Bredenoord is in Duitsland een partnership aangegegaan met het Duitse Bauwatch. Aan ons werd gevraagd om een animatie te maken waarin de voordelen van deze samenwerking duidelijk werden gemaakt. Een mooie combinatie van twee bedrijven die elkaar goed aanvullen

brochures in
diverse talen

Ja, we maken nog steeds brochures. Voor Bredenoord zelfs in meerdere talen. Met Nederlands als basis en Engels, Duits en Deens voor de landen waar Bredenoord ook gevestigd is.

MEER WETEN?

Meer weten over wat we doen en hoe we samenwerken met onze klanten? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn de makers van content met impact

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen CXN. Schrijf je hieronder in!