logo

Over ons

Bij CXN maken we merken sterker

We komen uit verschillende hoeken van het land, maar ontmoeten elkaar in Amersfoort om ons hoofd te breken over creatieve zaken. Wij durven te zeggen dat we ongeacht budget, wens of bestaande huisstijl altijd het maximale uit een merk weten te halen. Dit doen wij door samen met de klant, in schaalbare teams, gedreven te werken aan effectieve marketingcommunicatie.

CXN geeft strategisch advies
Bij CXN geven we strategisch advies, zonder onze klanten om de oren te slaan met vakterminologie. De uitspraak ‘Cut the crap!’ past ons wel, want we ondersteunen onze klanten op een heldere manier.

CXN bedenkt creatieve concepten
Bij CXN bedenken we creatieve concepten, die passen bij de merken waar we voor werken. Maar niet geheel volgens het ‘jij vraagt, wij draaien’ principe. Wij betrekken onze klanten bij het proces om samen tot het beste resultaat te komen.

CXN realiseert communicatiemiddelen
Bij CXN realiseren wij communicatiemiddelen mét resultaat voor de merken waarvoor we werken. Tijdens dit proces komt ons eigenzinnige karakter soms boven drijven, maar altijd met het juiste doel voor ogen. Door onze frisse inzichten te combineren met de laatste ontwikkelingen op het gebied van communicatie en marketing, weten wij altijd een onderscheidend ontwerp neer te zetten.